Hogyan szerezz egy milliót fegyver és símaszk nélkül

2016. június 24. 08:57 - Bábincu Flórián

Azt mondják, az első milliót megszerezni a legnehezebb. Sok dúsgazdag üzletember mondja azt, hogy „csak az első milliómról ne kérdezzenek”. Tényleg ilyen nehéz lenne megszerezni? Gondolkodtál már azon, hogy másoknak miért sikerül és neked még mindig nem? Ha kíváncsi lettél, olvass tovább.

betores.jpg

Több oka is van annak, hogy még nem szerezted meg az első milliód. Nézzünk meg párat, hátha magadra ismersz.

  •  Úgy gondolod, sosem gazdagodhatsz meg

Az átlag ember azt gondolja a meggazdagodás, szerencse kérdése. Az igazság viszont az, hogy mindenkiben benne van a meggazdagodásra való hajlam, az érték teremtésre való tehetség. Miért pont benned vagy bennem ne lenne ez meg?

  • Nincs terved

calculator-385506_960_720.jpg

Házat építeni terv nélkül nehéz. Tudás, merészség és sok erőfeszítés kell, és bármit elérhetsz, de ehhez pontos, világos célokat kell felállíts magadnak. Az emberek azért nem azt kapják amit akarnak, mert maguk sem tudják mit akarnak.

  • Előbb költesz, és azt teszed félre, ami megmarad

Ennek pont fordítva kell működnie. Tudom, tudom ilyenkor előszokott jönni az: „olyan keveset keresek, hogy nem tudok félre tenni belőle”, „két gyerek mellett próbálj meg még félre is tenni”. Úgy gondolom ezek kifogások, a pénzügyekhez való hozzáállásunkat a szokásaink határozzák meg nem pedig a keresetünk. Ha 500 Ft, akkor 500 Ft, alakítsd ki a szokást és meglátod, hogy megtakarításod egyre csak nő.

 De mi a megoldás?

 

  •  Nem szabad megelégedned a folyamatos fizetéssel

Törekednek kell arra, hogy több bevételi forrásra tudj szert tenni. Manapság rengetek lehetőség van plusz bevétel szerzésre az internetnek hála. Klapka György szavaival élnék: „Az emberek túlságosan leragadtak a kuporgatás mellett ahelyett, hogy arra koncentrálnának miként kereshetnek többet.”

  • Válassz megfelelő befektetést

charts-925810_960_720.jpg

A jelenlegi pénzpiacon nagyon sok rugalmas befektetési forma van. Készségesen segítenek a szakemberek kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet. Ne tétovázz, fektess be!

  • LEGYEN megtakarításod

Elengedhetetlen az, hogy legyen egy, vagy akár több megtakarításod. Minden hónapban először magadnak fizess, alakítsd ki a szokást, hogy megtakarítasz. Ha jelenleg keveset keresel? Törekedj nagyobb bevételre, de sose felejtsd el a megtakarítási szokásod fejlesztését ha 10 ezer Ft akkor annyi, ha 500 akkor annyi.

Ha magadra ismertél a cikk olvasása során és gatyába ráznád végre pénzügyeid, akkor TÖLTSD ki a cikk alján található űrlapot és szakemberek veszik fel veled a kapcsolatot a pénzügyi biztonságod helyreállítása érdekében.

Az első 5 feliratkozó egy ingyenes konzultációban részesül.

 

komment
süti beállítások módosítása