Könyvajánló sorozat 1. rész

2016. május 23. 19:16 - Bábincu Flórián

konyvajanlo_sorozat_1_resz.png

 

Megjelent a Könyvajánló sorozat első része, ahol máris egy már-már klasszikus könyvvel találkozhatsz. Ez a könyv egy nagyon gyakorlatias példákkal teli iromány, amit úgy gondolok mindenkinek kötelező. Ha érdekel bővebben olvass tovább és tudj meg több részletet!

Ki is az a T. Harv Eker? Író, üzletember és motivációs tréner. A milliomos elme titkai című könyve nagy hatással volt rám és biztos vagyok benne, hogy rád is nagy hatást gyakorol, ha majd elolvasod. A könyv két egymástól jól elkülöníthető részből áll. Az első részben leírja mit is jelent a „pénzügyi modell” kifejezés. Megmagyarázza, hogy ez a személyes modell van befolyással arra, hogy valaki gazdag, szegény vagy középosztálybeliként éli majd az életét. Nagyon konkrétan megfogalmazza és leírja azt, hogy miként kondicionáltak minket neveltetésünk során, illetve milyen verbális programozásban részesültünk. Rávilágít arra, hogy ezek a programozások miatt tartunk ott, ahol jelenleg vagyunk.

A második részben 17 olyan gazdagsági tételt mutat be, amelyek elengedhetetlenek az önerőből való milliomossá váláshoz. A 17 gazdagsági tételben bemutatja, a „gazdagok” és „szegények” gondolkodásmódja közötti különbséget. Lerántja a leplet arról, hogy miért adatik egyeseknek gazdagság és jólét, míg másoknak gürcölniük kell egész életük során.

Kötelező olvasmány mindenkinek, aki rendbe szeretné tenni pénzügyeit, és elkötelezte magát a meggazdagodás mellett

Vagy mi uraljuk a pénzünket, vagy az ural minket. 

Ha tetszett az írás, akkor oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel, a megosztás gombra kattintva

Köszönöm, hogy Likeolsz Facebookon és Követsz Instagramon

fb_icon_325x325.pnghttps://www.facebook.com/egylepesasiker

 

unnamed.png

https://www.instagram.com/inspi_egylepes_a_siker/

 

komment
Címkék: könyvajánló
süti beállítások módosítása