Meg lehet élni blogírásból? Neki sikerült, több százezret keres havonta csak ebből.

2016. május 05. 13:48 - Bábincu Flórián

blog.jpg

Körülbelül féléve találtam rá a Minner.hu -ra. Az elején észre sem vettem, hogy ezt egy ember írja, vagyis azt, hogy ez egy blog. Rengeteg friss tartalom jött elém nap mint nap. Fel is vettem a bloggerrel a kapcsolatot, mert kérdezni akartam tőle a bloggerkedésről, illetve arról, hogy ebből milyen módon tudok profitálni. Utóbbiról szó is lesz ebben a bejegyzésben

Mándó Milán a minner.hu tulajdonosa azonnal szóba is állt velem, és minden kérdésemre válaszolt, sőt segített a blogom indulásában is. A segítség mellett a matekra voltam a legjobban kíváncsi, vagyis azt, hogy mennyit lehet ezzel keresni. Megdöbbentem, hogy több százezret is lehet ezzel keresni havonta, sőt Milán főállásban blogger. Emellett egy későbbi webshop, vagy egyéb vállalkozás alapja is lehet egy ilyen blog (,ami már akár több milliót is hozhat havonta).

Mi kell ahhoz, hogy már rövid idő alatt több százezer forintot keress bloggerkedésből?
– aktív kommunikáció a követőkkel, olvasókkal
– előre átgondolt tartalmak megírása, tervezése
– személyes márka  építése
– folyamatosan azon dolgozni, hogy új olvasókat tudj bevonni.
– egy kicsi üzleti érzék (ez tanulható), hogy a kitaláld a blogod bevételtermelő profilját

Ezeket mind nehéz megvalósítani, főleg akkor, ha már rövid időn belül eredményt akarunk elérni. Ebben segít Milán, nemcsak a kreatív ötleteket ad a blogod bevételszerzésére, hanem segít abban, hogy már a blogod indulásánál több száz, sőt több ezer látogatód/olvasód legyen, és azok meg is maradjanak. Ha szeretnél bloggerkedésből megélni, vagy mellékesként keresni több százezer forintot, akkor jelentkezz a blogger tanfolyamára. Kattints ide!

Néhány ötlete, hogy milyen blogot érdemes elindítani:

Egy jó koncepció, és egy kis ügyesség után máris te is sikeres blogger lehetsz. A Minner.hu, amit most olvasol, az is egy blog. Szponzorokból, és egyéb bevételekből már sikeres bloggernek mondhatom magam (2 hónap se kellett az első bevételemhez). Nézd csak ezeket az ötleteket, ezeket te is meg tudnád valósítani:
– DIY blog
– Infografika blogger
– Hírek gifben
– Szórakozz a mobilappokkal és közben keress pénzt
– Termék, szolgáltatás tesztelő blogger
– könyv (NEM) mindenkinek (Könyv bemutató blogger)
Ezenkívül még mi jöhet szóba?
– férfiblog
– divatblog
– lifestyleblog
– órablog – Így keress sok pénz fotósként, luxusórákkal
.
.. és így sorolhatnám tovább. Rengeteg ötlet van még, amiből valamilyen módon bevételed lehet úgy, hogy csak blogolsz, Facebookozol….

komment
süti beállítások módosítása