Hogyan gyarapszik az otthon tartott pénz? Olvasd tovább!

2016. július 18. 15:34 - Bábincu Flórián

A jelenlegi piacon számos és számos befektetési, illetve megtakarítási forma elérhető mindenki számára. Az összes mellett fel tudunk hozni pro és kontra érveket. Megoszlik a tábor, hogy mi miért rossz, és mi miért jó.

Ám van egy olyan befektetés, amiről alig beszélünk, és mégis az utóbbi időben elképesztő eredményeket produkál. Ha kíváncsi lettél, olvass tovább!

piggy-bank-968302_960_720.jpg

 

Ez a forma az Arany, ami már ősidők óta jelen van az emberiség életében, és mindig is a gazdagság egyik szimbóluma volt.

3 fő előnye van:

 

- mindig likvid, vagyis eladható,

- értékálló, vagyis az infláció nem befolyásolja és biztonságos,

- hosszútávon az árfolyama mindig növekszik, ennek oka, hogy nem lehet belőle többet gyártani, viszont pénzből egyre többet nyomtatnak.

 

További komoly előnye, hogy otthon tárolva is érhetünk el PROFITOT! 

goldchart.png

Nézd meg az egy éves árfolyam alakulást és számold ki magad, milyen hozamot érhettél volna el akár 1 év leforgása alatt!

Kétlem, hogy bárki is tudna mondani még egy olyan valutát vagy befektetési módot, amellyel ennyire biztonságban lehetne tudni a megtakarításokat. Nem csak ellenáll az inflációnak, de jó esetben még növekszik az értéke is, mindezt a lehető legminimálisabb kockázattal.

Arról nem is beszélve, hogy sokan nem tudják, de ma már jelentős profitot lehet, (akár garantált 5,5%) eurós profitot- elérni otthon tartott arany fedezettel is.

Ha Te is szeretnél egy stabil, megbízható befektetést választani a megtakarított pénzednek, akkor nincs más dolgod, mint kitölteni a cikk alján lévő űrlapot! Az Aranyolvasztó munkatársai felveszik veled a kapcsolatot.

 

komment
süti beállítások módosítása