Jólétet biztosítanál gyermekeidnek? Akkor ezt el kell olvasnod!

2016. július 09. 11:34 - Bábincu Flórián

Mindenki szeretne biztos jövőt teremteni gyerekeinek úgy, hogy ő sem nélkülöz, de ez nem mindenkinek sikerül. Mi lehet az oka? A jövedelem, a nem megfelelő hozzáállás, a külsős tényezők? Igazából lehet mind a három szerepet játszik, de van egy tényező, ami komoly hatással bír, hogy biztos jövőt teremts magadnak és gyerekeidnek. Nem kell hozzá sem zseninek, sem milliomosnak lenned. Olvass tovább!

125716_775x400.jpg

 

Brian Tracy szerint a gazdag emberek gondosan és megfontoltan osztják be a pénzüket. Alakítsd ki azt a szokást magadban, hogy alaposan átgondolod a jövedelmedet és megtakarításaidat! Azt fogod észrevenni, hogy egyre rendezettebbek a pénzügyeid és nőnek megtakarításaid, míg fölösleges kiadásaid csökkenek. 

Onnantól kezdve, hogy a gyerekvállalás mellett döntötök a pároddal, már nem elég csak magatokra gondolni. Egy pénzügyileg intelligens szülő már a gyerekvállalás előtt (!) elkezd megtakarítani a kicsi számára, hogy ha eljön az idő, akkor minden különösebb gond nélkül elküldje a gyermekét továbbtanulni és biztosítsa számára az ehhez szükséges anyagi forrásokat, NEM diákhitel formájában. Ha már van gyereked, de még nem kezdted el a megtakarítást, akkor a legjobb alkalom MOST van, hisz az idő úgyis elmegy, a szükség úgyis megjelenik, de nem mindegy, hogy most kezdesz félretenni a számára, vagy 5 év múlva. Miért MOST? Olvass lejjebb és megtudod! 

El kell döntened, hogy a gazdag akarsz lenni, vagy annak akarsz látszani.

 

Aktiváld a vonzás törvényét

Amikor elkezdesz pénzt félre tenni, és pozitívnak érzed magad, mert gyarapszik a megtakarításod, akkor azt veszed észre, hogy idővel elkezdesz még több pénzt vonzani az életedbe, pénzkeresési lehetőségek nyílnak meg előtted. Tanuld meg szeretni a takarékoskodást! Nem hiszed? Próbáld ki! 

Legyenek megtakarításaid

banknote-1396286_960_720.jpg

Van egy kedvenc mondásom, amely így szól: „Ha nem tudsz megtakarítani, nem hordod magadban a nagyság magjait”.  A pénzügyileg sikeres emberek, melyek már elérték azt, hogy gondoskodni tudnak magukról és gyerekeikről mindenféle küszködés nélkül, azt vallják, próbáld meg teljes jövedelmed 10%-át félre tenni. Előbb mindig magadnak fizess. Rá kell venned magad, hogy a maradék 90% - ból élj meg. Elsőre persze kicsit kényelmetlen lehet, de nem csak magadra, hanem gyerekeid jövőjére is gondolnod kell! Az ábra alatt folytatom.

menedzselt.png

Az ábrán jól látod, hogy akár egy menedzselt befektetési alapban tartott megtakarítás milyen eredményeket produkál. Az már csak hab a tortán, hogy a megtakarított pénzed még gyarapodik is, ha megfelelő konstrukciót választasz.10 év leforgása alatt elég szépen gyarapodott ez a megtakarítás. Miért ne lehetne pont ez a tiéd?

Amennyiben úgy döntöttél, hogy gondoskodnál magadról, és ami talán fontosabb, a GYEREKEIDRŐL, akkor töltsd ki az űrlapot és 48 órán belül bővebb információban részesülsz szakértő által (INGYEN), akivel BIZTOSAN megtaláljátok a számodra legoptimálisabb konstrukciót.

Veszteni valód nincs, ne hagyj ki egy ilyen lehetőséget!! 

komment
süti beállítások módosítása